''Some people arrive, others make an entrance''

Stoere Chrysler 300 C limousine te Huur

De Chrysler 300 C Limo kunt u huren voor uw bruiloft als trouwauto, volgauto of voor andere feesten.

Gratis offerte aanvragen

Chrysler 300c

Compleet ontworpen naar de wensen van de klant

Limo Service Westland is in bezit van de nieuwste Chrysler 300c limousine van Nederland. Dit model is weer compleet ontworpen naar de wensen van de klant. Omdat dit de 3.5 liter benzine uitvoering is hebben wij ook geen last van de milieu zones in Amsterdam, Den haag, Rotterdam en Utrecht.

Zoals u ziet hebben de Californische ontwerpers weer niet stil gezeten. Naast alle luxe die u al gewent was van Limo Service Westland zijn er weer nieuwe snufjes bij gekomen. Er zijn namelijk twee 17 ins flatschreens aanwezig in deze limousine die u alleen kunt zien als ze worden aangeschakeld. Deze zijn namelijk verstopt achter de spiegel van de bar, na het aanzetten zal het beeld van de lcd door de spiegel heen komen.

De two-tone lederen bekleding en de vernieuwde sterrenhemel komen bij deze limousine ook tot zijn recht. Betreft de buitenkant van de Chrysler hebben wij hem mooi en beschaafd gehouden. Omdat Europeanen een andere smaak hebben, hebben wij voor licht metalen velgen gekozen i.p.v de standaard chromen MTV velgen. Dit maak de auto ook veel chiquer voor bruiloften.

nu huren

Overtuigd? neem contact op!

Ik wil in Contact komen

Contact

Beukenlaan 41
2691 RS  's-Gravenzande
Nederland

Wij rijden door heel Nederland!