''Some people arrive, others make an entrance''

Limo Service Westland breidt uit!

Wij verzorgen uw speciale dag tot in den puntjes. Al uw wensen staan bij ons centraal, van een heerlijk romantisch muziekje op de achtergrond, een dvd om in de feeststemming te komen, tot overheerlijke hapjes aan boord.

Gratis offerte aanvragen

Limo Service Westland gaat verder

Vestiging in het altijd zonnige Curacao

Wij hebben niet alleen de langste, nieuwste en modernste limousines, maar we hebben nu ook een vestiging in het altijd zonnige Curacao. Het heeft wat moeite gekost maar vanaf heden kunt u uw limousine vervoer van vliegveld Hato naar uw verblijf en natuurlijk weer retour bij ons in Nederland reserveren. Wij kunnen u aanbieden een 7 persoons lincoln limousine (zwart), een 8 persoons Chrysler limousine (Wit) en een 16 persoons Hummer limousine (wit).

Hier onder staan onze tarieven in volgorde van de lincoln, chrysler, en de Hummer naar de bekende hotels en resorts. Als u ergens anders verblijft kunt u de prijs aanhouden van het dichts bijzijnde hotel of resort. Hou er wel rekening mee dat er beperkte bagage ruimte is. Informeer bij ons naar het aantal koffers dat mee zou kunnen en bij grote hoeveel heden dan is er op aanvraag een volkswagen caddy beschikbaar.

nu huren

Contact

Beukenlaan 41
2691 RS  's-Gravenzande
Nederland

Wij rijden door heel Nederland!